U13 Piger (2010-2011)

Velkomstbesked

Kære forældre og især alle jer U13-pigespillere, Velkommen til håndboldsæsonen 2023/2024. Vi lægger stor vægt på, at alle kan være med, og at vi samtidigt har det sjovt og bliver udfordret. Efter behov differentierer vi træningen, så alle får mulighed for at udvikle sig bedst muligt. Træningstiderne er tirsdage kl. 17.15-18.45 i hal 2 og torsdage kl. 17.15-18.45 i hal 1. Venligst mød ind senest 10 min. før, så du er omklædt og klar, når træningen starter. Fra oktober til marts vil der være turneringskampe i weekenderne, for det meste om søndagene. Vi deltager i opstartsstævne i september og afslutningsstævne i april. Vi har altid plads til flere spillere. Der er tre gratis prøvetræninger. Vi glæder os til at se jer. Mange hilsner Trænerteamet: Henrik, Michael, Lisa, Niels, Simone og Mik

Trænere

Profile Image
Michael Høeg Andersen
61602593
Profile Image
Henrik Rasmussen
Lisa Klausen
Profile Image
Niels Diedrichsen
Profile Image
Simone Mastrup
Profile Image
Mik de Vries

Følg os på Facebook

Kommende aktiviteter

April
Tir
23
Afslutningsstævne for U11-15
16:00 - 20:00
Lystrup Idrætscenter

Holdnyheder

Der er i øjeblikket ingen aktuelle nyheder

Værdier

Værdier

LIF håndbold er en håndboldklub, hvor klubbens opgaver løses ved frivilligt arbejde. LIF håndbold vil gerne vinde kampe, men klubben vægter også det sociale højt, hvilket også udtrykkes gennem vores værdier som "GOFER" (Glæde, Oplevelser, Fælleskab, Engagement, Respekt).

Derfor bliver vi alle nød til at hjælpe til med det den enkelte kan.

Det forventes derfor, når man melder sig ind i LIF håndbold, at man bidrager med frivilligt arbejde. Det giver sjove oplevelser og masser af hyggelige stunder sammen med børn og voksne.

Er man i tvivl om, hvilke opgaver som findes i klubben, kan man finde nogle af opgaverne på vores hjemmeside, under "Klubben"=>”De frivillige opgaver”. 

Ellers er man jo altid velkommen til at kontakte trænerne eller bestyrelsen.

Vi ses i hallen!

Kontingent

Kontingent

Kontingent opkræves via Holdsport

Det er muligt med 3 prøvetræninger, herefter skal man selv melde sig ind via hjemmesiden (øverste højre hjørne), hvorefter man fortsat kan deltage i træninger og udtages til kampe, stævner og andre aktiviteter.

Spiller som er i restance kan IKKE udtages af træneren til træninger/kampe, før udeståendet er betalt.

Ulønnede trænere, som selv er aktive spillere betaler fuld kontingent, som alle andre

Ny Spiller

Ny Spiller

Klik på "Tilmelding" i øverste højre hjørne her på hjemmesiden, for at indmelde en ny spiller. Herefter modtager holdets træner og LIF Håndbolds administrator information om spilleren, som herefter automatisk oprettes på holdet via Holdsport. Samtidig vil spilleren blive opkrævet det gældende kontingent - efter betaling kan de nye spiller deltage i holdet trænings-/kamp aktiviteter.

850,00 kr. 2 gange i sæsonen