Ca1_0910-edit

U7 MIX (2015-2016)

Velkommen til U7 MIX

Lystrup Håndbolds U7-MIX-hold er et lille univers af sjov og boldleg, hvor der er plads til alle. Der er fokus på både motoriske øvelser og et højt aktivitetsniveau, men også at begynde at forstå, hvordan det er at være en del af et hold. Gradvist introduceres forskellige elementer fra håndboldspillet, men altid med øje for hvor spillerne er i deres udvikling. Vi tager udgangspunkt i DHFs anbefalinger til børnehåndbold, Rigtig, Sjov Håndbold.

I løbet af efter- og forårssæsonen skal vi til 2-3 ministævner, hvor holdene tilmeldes årgangsvis og efter niveau. Alle kan komme med ud og spille, hvis de vil. Der spilles typisk to kampe á 17 minutter, man kan forvente at bruge 1-2 timer i en hal et eller andet sted i eller omkring Aarhus-området.

Det er muligt at prøvetræne 3 gange, før man eventuelt skal betale kontingent. Og man må rigtig gerne tage en ven eller veninde med fra børnehaven eller skolen - nye medlemmer er meget velkomne.

Hvis børnene har haft en god oplevelse, har brugt deres krop og undersøgt, hvad den bold egentlig kan... og måske har lært noget nyt, så har det været en god træning.

Husk drikkedunk og indendørs sko, så er du i gang :)

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte Lene. Og ellers er I velkomne til at dukke op.

Bedste hilsner,
Trænerteamet

Trænere
File
Lene Holst Andersen
61 26 83 13
MD
Malene Drudgaard
28 72 46 92
File
Kristian Bækmark Kjær
40 63 56 84