Ca1_0910-edit

U8 MIX (2014-2015)

Velkommen til U8 MIX

Lystrup Håndbolds U8 MIX er et fleksibelt tilbud til dig, der gerne vil blive bedre til håndbold, samtidig med at mærke hvad holdsport egentlig er for en størrelse.
Vi træner hver lørdag fra 11-12, men vores ældste spillere (2014erne) har også mulighed for at træne med U9erne, hvis de ønsker. På den måde håber vi at kunne imødekomme alle børn - både de, som har mod på ekstra udfordringer og de, som trives fint med lørdagens træning.

Vi arbejder med en gradvis introduktion til håndbolden, men altid med øje for hvor spillerne er i deres udvikling. Vi tager udgangspunkt i DHFs anbefalinger til børnehåndbold, Rigtig, Sjov Håndbold. Der er fokus på både motoriske øvelser og et højt aktivitetsniveau, men også at begynde at forstå, hvordan det er at være en del af et hold.

I løbet af efter- og forårssæsonen skal vi til 2-3 ministævner, hvor holdene tilmeldes årgangsvis og efter niveau. Der spilles typisk to kampe á 17 minutter, man kan forvente at bruge 1-2 timer i en hal et eller andet sted i eller omkring Aarhus-området.

Det er muligt at prøvetræne 3 gange, før man eventuelt skal betale kontingent. Og man må rigtig gerne tage en ven eller veninde med fra børnehaven eller skolen - nye medlemmer er meget velkomne.

Hvis børnene har haft en god oplevelse, har brugt deres krop og måske har lært noget nyt, så har det været en god træning.

Husk drikkedunk og indendørs sko, så er du i gang. Vi starter op i uge 32.

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte Lene. Og ellers er I velkomne til at dukke op.

Bedste hilsner,
Trænerteamet

Trænere
File
Lene Holst Andersen
61 26 83 13